مواد لازم:
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- سفیده تخم مرغ 1 عدد
- روغن جامد ۳۰۰ گرم
- پودر قند ۲۵۰ گرم
- ماست نصف لیوان
- آرد ۷۵۰ گرم
- پودر هل 1 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رومال (رویه) نان چای:
- تخم مرغ ۱ عدد
- زعفران به میزان دلخواه
- کنجد و پودر پسته به میزان دلخواه
طرز تهیه:
روغن جامد را در ظرفی می ریزیم و پودر قند را هم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب نرم شود. سپس زرده ها و سفیده تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم. پودر هل را هم می افزاییم و با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس ماست را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و به مواد می افزاییم و هم می زنیم. خمیر را خوب ورز میدهیم و به مدت یک ساعت می گذاریم تا استراحت کند.
سپس از خمیر گلوله های کوچکی درست می کنیم و با وردنه خطی آن را صاف می کنیم. در صورت تمایل به شکل سنتی رومال (رویه) آن را از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران می مالیم و کنجد روی آن می پاشیم. در روش دیگر می توان، سفیده تخم مرغ روی خمیر مالیده و پودر پسته روی آن بپاشید.
سپس نانها را در طبقه وسط فر می گذاریم و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می پزیم.