مواد لازم برای تهیه سالاد سالسا برای 10 نفر:
- گوجه فرنگی (بزرگ): ۴ عدد
- پیاز سفید (خرد شده): ۱/۴ فنجان
- فلفل سبز (خرد شده بدون هسته): ۲ ق چ
- گشنیز (خرد شده): ۳ ق غ
- آب لیمو ترش: ۱.۵ ق چ
- نمک: ۳/۴ ق چ
- سیر خرد شده: ۱ حبه
طرز تهیه:
تمامی مواد اولیه را در یک کاسه مخلوط می کنیم. به همین سادگی سالاد سالسا آماده می شود.نکته:
اگر ترکیب نرم تری برای سالاد می پسندید، نیمی از سالاد را داخل غذاساز بریزید و بعد از اینکه کاملا نرم شد با نیمی دیگر از سالاد مخلوط کرده و نوش جان کنید.سالاد سالسا در ظرف در بسته، تا 5 روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.
*منبع: سایت سرآشپز پاپیون