کیک

مواد لازم برای تهیه کیک میوه‌های تابستانی:

  1. تخم مرغ (زرده و سفیده جدا): ۴ عدد
  2. شکر (نرم و دانه ریز): ۱۲۰ گرم
  3. وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  4. آرد گندم (الک شده): ۱۲۰ گرم
  5. بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  6. خامه: ۶۰۰ گرم
  7. شیر کم چرب: به مقدار لازم
  8. میوه‌های تازه تابستانی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.
  • داخل ظرفی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً کم رنگ شود.
  • سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی دیگر ریخته و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را به مخلوط زرده‌ها اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
  • یک کاسه برداشته، آرد و بیکینگ پودر را الک و مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و با لیسک کاملا مخلوط کنید.
  • کف قالب ۲۲ سانتی‌متری را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید، مایه کیک را داخل قالب‌ها ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند.
  • بعد از این که کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای فر خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج و کاغذ را جدا کنید.
  • کیک را از وسط به دو لایه مساوی برش دهید. خامه را در ظرفی ریخته و حدود ۱۰ دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را داخل قیف قنادی با سرماسوره ستاره سایز بزرگ بریزید.
  • لایه اول کیک را با قلمو مخصوص آشپزی، با مقداری شیر مرطوب کنید. سپس خامه قنادی را به شکل دلخواه روی لایه اول فرم دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.
  • روی کیک را مجدداً با مقداری شیر مرطوب کرده و روی کیک را با قیف قنادی خامه کشی کنید. کیک را با برش‌های میوه‌های تابستانی تزیین کرده و قبل از سرو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. کیک را از یخچال بیرون آورده، برش بزنید و نوش جان کنید.