مواد لازم:

  • پیازچه 1 دسته کوچک
  • کره یا روغن ۳۰ میلی متر
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه فرنگی فیله شده ۳ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • قرص عصاره مرغ یا سبزیجات ۲ عدد
  • پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به دلخواه

طرز تهیه:

در یک تابه، پیازچه خرد شده را با کره یا روغن حدود ۶ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا حدی که نرم شود. در این مرحله سیر ریز شده را اضافه کنید، سپس فیله های گوجه فرنگی نگینی خرد شده را به همراه اسفناج خرد شده و هویج رنده شده، پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز بیفزایید.

برنج را با قرصهای عصاره یا استاک بپزید. بادام هندی را جداگانه تفت دهید و کمی نیز به آن کره اضافه کنید. تمام مواد آماده شده را به برنج پخته شده افزوده و بگذارید تا برنج دم بکشد.

در پایان و هنگام سرو، بادام هندی را روی آن پاشیده و در صورت تمایل می توانید کمی پیاز داغ نیز به منظور تزیین به غذا اضافه کنید.