طرز تهیه:
ابتدا برگه های زردآلو را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا سنگ ریزه های آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوی خیلی تیز، ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
در این مرحله شکر را اضافه کنید و مجددا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا آب آن کاملا گرفته شود. حال بادام خرد شده و کمپوت پرتقال را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود و بعد مواد را روی کاغذ روغنی پهن کنید، سپس س طح این مخلوط را به کمک یک چاقو، کاملا صاف کنید و با کمک همان کاغذ مواد را رول کنید و آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. این دسر را می توان با خامه و دارچین تزیین کرد.
مواد لازم:
- برگه زرد آلو ۲۲۵ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- مغز بادام خردشده ۵۰ گرم
- کمپوت فیله پرتقال ۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- خامه و پودر دارچین به دلخواه
- آب ۴۵ میلی لیتر
نکته:
١- توجه داشته باشید که حتما برگه های طبخ شده غلیظ شود و دیگر آب اضافه نداشته باشد.
۲- در صورتی که کمپوت فیله پرتقال در دسترس نبود، می توانید مقداری فیله پرتقال را با شکر بپزید.