مواد لازم:

  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • روغن جامد ۳۰۰ گرم
  • پودر قند ۲۵۰ گرم 
  • ماست نصف لیوان 
  • آرد ۷۵۰ گرم
  • پودر هل 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رومال (رویه) نان چای:

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • زعفران به میزان دلخواه
  • کنجد و پودر پسته به میزان دلخواه

طرز تهیه:

روغن جامد را در ظرفی می ریزیم و پودر قند را هم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب نرم شود. سپس زرده ها و سفیده تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم. پودر هل را هم می افزاییم و با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس ماست را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و به مواد می افزاییم و هم می زنیم. خمیر را خوب ورز میدهیم و به مدت یک ساعت می گذاریم تا استراحت کند.

سپس از خمیر گلوله های کوچکی درست می کنیم و با وردنه خطی آن را صاف می کنیم. در صورت تمایل به شکل سنتی رومال (رویه) آن را از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران می مالیم و کنجد روی آن می پاشیم. در روش دیگر می توان، سفیده تخم مرغ روی خمیر مالیده و پودر پسته روی آن بپاشید.

سپس نانها را در طبقه وسط فر می گذاریم و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می پزیم.