مواد لازم برای ۴ نفر:
- گوشت گوسفند (فیله یا راسته) ۲۵۰ گرم
- پیاز خرد شده ۱۰۰ گرم
- بامیه ۳۰۰ گرم
- پیازچه ۴ ساقه (یک دسته)
- فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- ذرت پخته شده ۱۰۰ گرم
- برنج پخته شده ۳۵۰ گرم
- آب یا سوپ سبزیجات ۱۵۰ میلی لیتر
- سس خردل ۱ قاشق چایخوری
- ترخون خرد شده ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوشت را به صورت نوارهای باریک (به خاطر زودتر پخته شدن) ببرید. این گونه برش به پخت سریع تر گوشت کمک می کند. پیازچه ها را حلقه ای ببرید و فلفل دلمه ای را هم به صورت مکعب های ریز خرد کنید. بامیه ها را بشویید و سر آنها را جدا کنید.
ماهیتابه ای را داغ کنید و روغن را در آن بریزید. سپس گوشت گوسفند را خوب در آن سرخ کنید. بعد پیاز خرد شده، پیازچه و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه مواد را مرتب هم بزنید و سرخ کنید.
بامیه های شسته را به اضافه ذرت و برنج به مواد بالا بیفزایید و خوب مخلوط کنید و سپس آب (سوپ) سبزیجات را نیز داخل ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه با هم بپزید.
در پایان سس خردل، ترخون خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن در دیس یا بشقاب بکشید و تزیین کنید.