مواد لازم برای ۴ نفر:

  • گوشت گوسفند (فیله یا راسته) ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱۰۰ گرم
  • بامیه ۳۰۰ گرم
  • پیازچه ۴ ساقه (یک دسته)
  • فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • ذرت پخته شده ۱۰۰ گرم
  • برنج پخته شده ۳۵۰ گرم
  • آب یا سوپ سبزیجات ۱۵۰ میلی لیتر
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • ترخون خرد شده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گوشت را به صورت نوارهای باریک (به خاطر زودتر پخته شدن) ببرید. این گونه برش به پخت سریع تر گوشت کمک می کند. پیازچه ها را حلقه ای ببرید و فلفل دلمه ای را هم به صورت مکعب های ریز خرد کنید. بامیه ها را بشویید و سر آنها را جدا کنید.

ماهیتابه ای را داغ کنید و روغن را در آن بریزید. سپس گوشت گوسفند را خوب در آن سرخ کنید. بعد پیاز خرد شده، پیازچه و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه مواد را مرتب هم بزنید و سرخ کنید.

بامیه های شسته را به اضافه ذرت و برنج به مواد بالا بیفزایید و خوب مخلوط کنید و سپس آب (سوپ) سبزیجات را نیز داخل ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه با هم بپزید.

در پایان سس خردل، ترخون خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن در دیس یا بشقاب بکشید و تزیین کنید.