مواد لازم:

  • راسته گوساله ۴ تکه ی تقریبا بزرگ
  • گوجه فرنگی خردشده ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده ۱ عدد
  • رزماری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ یک و نیم پیمانه
  • زیتون سیاه خردشده ربع پیمانه

زمان طبخ: ۴۵ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه:

چنانچه گوشت شما چربی اضافی داشت آن را از گوشت جدا کنید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت دهید و به مدت ۲ دقیقه گوجه فرنگی پوست گرفته وخرد شده را در آن تفت بدهید تا آبش کشیده شود.

در قابلمه دیگری کمی روغن را مجددا حرارت دهید و پیاز و رزماری را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.

سپس رب گوجه فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت جوش بیاید. حرارت را کم کنید در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمانید تا کمی غلیظ شود.

سپس راسته ها را در قابلمه قرار دهید، سس گوجه فرنگی را که از قبل تهیه کرده بودید به آنها اضافه کنید و زیتون های خرد شده را هم روی آنها بریزید تا پس از مدتی نرم شوند. بعد از ۵ دقیقه غذای شما جا افتاده و حاضر است.

نکته:

۱- این غذا را می توان از یک روز قبل تهیه کرد و در ظرف در بسته ای در یخچال قرار داد و جهت گرم کردن با حرارت ملایم و به تدریج گرم نمود.

۲- جهت تهیه سس گوجه فرنگی باید از گوجه فرنگی های بسیار رسیده استفاده کرد. ضمنا می توانید از گوشتهای دیگری چون فیله پا گوشت بره نیز استفاده نمایید.

۳- این غذا را می توان با برنج در کنار هویج و کلم بروکلی نیز سرو کرد.