مواد لازم برای ۴ نفر:
- فیله گوساله - ۴۵۰ گرم
- سس سویا - ۲ قاشق غذاخوری
- روغن سبزیجات - ۲ قاشق غذاخوری
- ریشه گشنیز خرد شده (همان ساقه و قسمت ریشه) - ۳ تا ۴ عدد
- فلفل سیاه آسیاب شده - ۱ قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده - ۲ حبه
- شکر قهوه ای ۱ قاشق غذاخوری (در صورت نبودن شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید)
- سیب زمینی مکعبی خرد شده - ۳۵۰ گرم
- آب - ۱۵۰ میلی گرم
- پیازچه خرد شده - ۱ دسته
- برگ اسفناج - ۲۲۵ گرم
- برنج پخته شده - به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت گوساله را به صورت نوارهای نازک ببرید و درون کاسه ای گود بریزید. سس سویا، یک قاشق غذاخوری روغن، ریشه گشنیز، دانه های فلفل سیاه، سیر و شکر را درون مخلوط کن بریزید و خوب آنها را مخلوط کنید. سپس آن را با گوشت مخلوط کنید. در آن را بگذارید و ۳ ساعت برای مزه دار شدن گوشت آن را در یخچال قرار دهید.
باقیمانده روغن را درون تابه ای گرم کنید و گوشت را از موادی که برای مزه دار شدن به آن افزودید جدا کنید و 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که گوشت قهوه ای شود آن را تفت میدهیم. سپس مواد مزه را با سیب زمینی ها و آب مخلوط کنید و بگذارید 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها بپزد، بجوشد پیازچه و اسفناج را به این مخلوط اضافه کنید , بگذارید بپزند تا زمانی که برگ اسفناج کمی نرم شود. سپس آن را با برنج (کته) سرو کنید.