مواد لازم: 

  • کره ۳۰ گرم
  • سیب زمینی بدون پوست حلقه حلقه شده ۷۵۰ گرم
  • تره فرنگی خرد شده ۲ ساقه
  • پیاز حلقه شده ۲ عدد
  • کره اضافی ۲۰ گرم
  • فلفل قرمز خرد شده ۱ عدد
  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخکرده ۷۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
  • خامه یک سوم پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل ) به مقدار لازم

زمان طبخ : ۴۰ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد روشن کنید.

کره را در قابلمه ی بزرگی آبکنیدوسیب زمینی های حلقه شده را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند.

آنها را از قابلمه خارج کنید و پیاز و تره فرنگی ریز شده را برای ۵ دقیقه در همان روغن تفت دهید تا آنها هم نرم وسبک شوند، آنها را هم از قابلمه خارج نمایید.

کره ی اضافه را در قابلمه آب کرده ، این بار فلفل دلمه ای های خردشده را در کره حدودا ۵ دقیقه تفت دهید تا آنها هم نیم پز شوند.

روغن را در قابلمه حرارت دهید و گوشت چرخ کرده را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا کاملا قهوه ای شده ، تمام آبش کشیده شود . سپس رب گوجه فرنگی و خامه را به گوشت بیفزایید به آن مقداری نمک و فلفل زده ، خوب هم بزنید. مایه ی گوشت چرخ شده را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را با سیب زمینی، پیاز، تره فرنگی وفلفل هایی که از قبل آماده کرده بودید، پوشش دهید.

در صورت تمایل روی آن مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تاسیب زمینی ها طلایی رنگ شوند.

نکته:

۱- این غذا را می توانید از روز قبل تهیه کرده ودر ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری نمایید.

۲- حتما قبل از قرار دادن سیب زمینی ها در ظرف نسوز آنها را نیم پز کنید تا کاملا مغز پخت شوند.