مواد لازم:
- کره ۳۰ گرم
- سیب زمینی بدون پوست حلقه حلقه شده ۷۵۰ گرم
- تره فرنگی خرد شده ۲ ساقه
- پیاز حلقه شده ۲ عدد
- کره اضافی ۲۰ گرم
- فلفل قرمز خرد شده ۱ عدد
- روغن ۱ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخکرده ۷۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
- خامه یک سوم پیمانه
- پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل ) به مقدار لازم
زمان طبخ : ۴۰ دقیقه برای ۴ نفر
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد روشن کنید.
کره را در قابلمه ی بزرگی آبکنیدوسیب زمینی های حلقه شده را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
آنها را از قابلمه خارج کنید و پیاز و تره فرنگی ریز شده را برای ۵ دقیقه در همان روغن تفت دهید تا آنها هم نرم وسبک شوند، آنها را هم از قابلمه خارج نمایید.
کره ی اضافه را در قابلمه آب کرده ، این بار فلفل دلمه ای های خردشده را در کره حدودا ۵ دقیقه تفت دهید تا آنها هم نیم پز شوند.
روغن را در قابلمه حرارت دهید و گوشت چرخ کرده را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا کاملا قهوه ای شده ، تمام آبش کشیده شود . سپس رب گوجه فرنگی و خامه را به گوشت بیفزایید به آن مقداری نمک و فلفل زده ، خوب هم بزنید. مایه ی گوشت چرخ شده را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را با سیب زمینی، پیاز، تره فرنگی وفلفل هایی که از قبل آماده کرده بودید، پوشش دهید.
در صورت تمایل روی آن مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تاسیب زمینی ها طلایی رنگ شوند.
نکته:
۱- این غذا را می توانید از روز قبل تهیه کرده ودر ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری نمایید.
۲- حتما قبل از قرار دادن سیب زمینی ها در ظرف نسوز آنها را نیم پز کنید تا کاملا مغز پخت شوند.