مواد لازم:
- سیب زمینی - ۱ کیلو
- کره - ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ - ۳ عدد
- نمک و فلفل سفید - به میزان دلخواه
- شیر - نصف فنجان
- پیاز - ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده - ۳۰۰ گرم
- آب پرتقال - ۳ قاشق سوپخوری
- خامه - ۲ قاشق سوپخوری
- پودر سوخاری - به میزان کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آب پز کرده و رنده ریز می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود. پیاز را نگینی خرد می کنیم و تفت میدهیم تا کمی طلایی شود گوشت را به آن می افزاییم و کاملا تفت می دهیم و بعد آب پرتقال را اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا جذب گوشت شود. سپس مواد را از روی حرارت برمیداریم و ادویه، نمک و خامه را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. نصف فنجان شیر را در سیب زمینی رنده شده می ریزیم و با همزن میزنیم. کره را در دو نوبت به آن می افزاییم و با همزن میزنیم تا جذب سیب زمینی ها شود.
تخم مرغ ها را هم یکی یکی می ریزیم و همان طور با همزن میزنیم تا مایه، کاملا یکدست شود. کف قالب موردنظر را با فویل می پوشانیم تا تمام کف و دیواره قالب را بپوشاند و لبه های فویل از ارتفاع قالب ۴ سانت بیشتر باشد. بعد تمام کف و دیواره را چرب می کنیم و پودر سوخاری می پاشیم.
نصف مایه سیب زمینی را در کف قالب پهن می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. سپس مایه گوشت را روی آن می ریزیم و با باقیمانده سیب زمینی روی گوشت را می پوشانیم. به همان شکل با پشت قاشق که گاهی کمی آن را خیس می کنیم روی مواد را صاف می کنیم و با چنگال خطوطی روی آن می اندازیم. کمی هم پودر سوخاری روی کیک می پاشیم و مدت ۳۵ دقیقه در فر داغ با ۱۷۰ درجه سانتیگراد آن را می پزیم.