مواد لازم:

نخود سبز ۱ کیلو

سیب زمینی متوسط ۲ عدد خام

پیاز ۱عدد

شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری پر

تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

سیر ۲ تا ۳ حبه

روغن نصف پیمانه

طرز تهیه:

نخود سبز را از پوست سبز آن در می آوریم. آب را با کمی نمک جوش می آوریم و نخودها  را پس از شستن در آن می ریزیم تا بپزد. دقت کنید که برای سبز ماندن نخود سبز در قابلمه را نمی گذاریم. بعد از پختن نخود، آن  را آبکش می کنیم و با گوشت کوب یا دستگاه خردکن خوب له می کنیم. سیب زمینی، پیاز و سیر را خرد می کنیم و داخل نخود می ریزیم. تخم مرغ ها را خوب می زنیم و به بقیه مواد می افزاییم. در آخر، نمک، فلفل، زردچوبه و شوید را هم اضافه می کنیم. در تابه ای که از قبل خوب گرم شده روغن میریزیم و بعد از داغ شدن روغن، مواد را داخل تابه میریزیم و در تابه را می گذاریم تا یک روی کوکو سرخ شود و مواد خود را بگیرد. بعد از آنکه یک روی کوکو سرخ شد، آن را به صورت درسته یا قاچ شده در تابه برمی گردانیم ولی این بار در تابه را نمی گذاریم تا بخار نگیرد و کوو شل نشود.