طرز تهیه:

گوشت چرخکرده را در ظرفی بریزید و پیاز را در آن رنده کنید. در حدود یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای رنده شده را با کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از گوشت را بردارید و در دست آن را کمی پهن کنید و در تابه بگذارید. تمام گوشت را به همین ترتیب درست کنید. سیب زمینی های ورقه شده را کمی تفت دهید و کنار بگذارید. بعد بادمجان حلقه شده با پوست را نیز تفت دهید و کنار بگذارید. فلفل دلمه ای را هم به تکه های کوچک خرد کنید و روی هر کدام از گوشتها که در تابه گذاشتید به نوبت از یک ورقه سیب زمینی، بادمجان و یک تکه فلفل بگذارید و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید و یک خلال دندان در آنها فرو کنید. سپس در ظرف را ببندید تا کاملا گوشت تفت خورده و بپزد. به دلخواه می توانید روی هر کدام پنیر پیتزا نیز بپاشید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل سبز یا قرمز ۱ عدد
  • نمک و فلفل به دلخواه
  • سیب زمینی ۱ عدد ورقه شده
  • بادمجان ۱عدد
  • روغن به میزان لازم
  • خلال دندان به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به دلخواه