طرز تهیه:
پیاز را خلال کنید و در ماهیتابه ای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید. گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخود سبز پخته، نمک،فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید.
بعد از ۵ دقیقه مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و زعفران آب کرده را بیفزایید. برنج را آبکش کنید. لابه لای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و بگذارید دم بکشد. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجه فرنگی نگینی شده تزیین کنید.
مواد لازم:
- برنج ۵۰۰ گرم
- نخودفرنگی پخته ۲۵۰ گرم
- میگوی تمیز شده ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ تا ۲ عدد
- نمک، فلفل و ادویه به دلخواه
- گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
- زعفران به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- کره ۲۵ گرم