مواد لازم:

قسمت بالای ران مرغ ۸ تکه

خردل پیمانه

روغن ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده  ۶ عدد

آرد ساده ۱ قاشق غذاخوری

آب مرغ : یک و نیم پیمانه

آویشن خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

زمان طبخ ۱۵ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه:

تکه های مرغ را در کاسه ای قرار دهید و روی آن سس خردل بریزید و خوب به هم بزنید تا به تمام قسمتهای مرغ آغشته شود.

روغن را در ماهیتابه ی بزرگی داغ کرده ، مرغها را در آن سرخ کنید تا سطح رویشان طلایی - قهوه ای شود.

پس از پخته شدن مرغها را از ماهی تابه خارج کنید و پیازچه خرد شده را برای یک دقیقه با حرارت ملایم در روغن تفت دهید، سپس آرد را به آن اضافه کرده ، یک دقیقه دیگر هم تفت دهید.

آب مرغ و آویشن را به سایر مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.

مجددا مرغهای سرخ شده را در ماهی تابه قرار دهید، حرارت را ملایم کنید و برای ۱۰ دقیقه بدون گذاشتن در ظرف آنها را بپزید تا کاملا نرم شوند. مرغها را در ظرف مورد نظر بچینید و با قاشق سس را روی آنها پخش کنید.

نکته:

می توانید این غذا را از یک روز قبل تهیه کنید و در ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری نمایید.