مواد لازم:
قسمت بالای ران مرغ ۸ تکه
خردل پیمانه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده ۶ عدد
آرد ساده ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ : یک و نیم پیمانه
آویشن خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
زمان طبخ ۱۵ دقیقه برای ۴ نفر
طرز تهیه:
تکه های مرغ را در کاسه ای قرار دهید و روی آن سس خردل بریزید و خوب به هم بزنید تا به تمام قسمتهای مرغ آغشته شود.
روغن را در ماهیتابه ی بزرگی داغ کرده ، مرغها را در آن سرخ کنید تا سطح رویشان طلایی - قهوه ای شود.
پس از پخته شدن مرغها را از ماهی تابه خارج کنید و پیازچه خرد شده را برای یک دقیقه با حرارت ملایم در روغن تفت دهید، سپس آرد را به آن اضافه کرده ، یک دقیقه دیگر هم تفت دهید.
آب مرغ و آویشن را به سایر مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
مجددا مرغهای سرخ شده را در ماهی تابه قرار دهید، حرارت را ملایم کنید و برای ۱۰ دقیقه بدون گذاشتن در ظرف آنها را بپزید تا کاملا نرم شوند. مرغها را در ظرف مورد نظر بچینید و با قاشق سس را روی آنها پخش کنید.
نکته:
می توانید این غذا را از یک روز قبل تهیه کنید و در ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری نمایید.