مواد لازم:

  • آرد سوخاری دو سوم پیمانه
  • روغن زیتون ربع پیمانه
  • شکر ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیموی تازه ۴ پیمانه
  • ریحان خرد شده ربع پیمانه
  • سیر له شده ۳ حبه
  • فیله ران مرغ ۸ تکه
  • روغن زیتون اضافه ۱ قاشق غذاخوری

زمان طبخ: ۱۰ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه:

آرد سوخاری را در مخلوط کن بریزید و به آن روغن ، آبلیمو، ریحان ،سیر وشکر اضافه نمایید و برای ۲۰ ثانیه آنها رامخلوط نمایید تا نرم شوند. این سس را در قابلمه ی متوسطی بریزید و روی حرارت ملایم حدودا ۲ دقیقه هم بزنید. چربیهای اضافه ی مرغ را جدا کنید. آنها را روی سینی کباب پزی که کمی چرب کرده اید یا (ماهی تابه) بچینید. روی مرغها را با فرچه ی مخصوص روغن بمالید و با حرارت نسبتا زیاد هر طرف را به مدت ۵ دقیقه بپزید تا گوشت مرغ نرم شود. پس از آماده شدن ، آنها را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و روی آنهاسس لیمو وریحانی را که از قبل تهیه کرده بودید بریزید و در صورت تمایل با ریحان تازه تزئین کنید و سرو نمایید.

نکته:

1- می توان سس لیمو وریحان را از چند ساعت قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری نمود.

۲ - شما می توانید مرغ را بپزید سپس کباب ویا سرخ نمایید.