مواد لازم:
- آرد سوخاری دو سوم پیمانه
- روغن زیتون ربع پیمانه
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- آبلیموی تازه ۴ پیمانه
- ریحان خرد شده ربع پیمانه
- سیر له شده ۳ حبه
- فیله ران مرغ ۸ تکه
- روغن زیتون اضافه ۱ قاشق غذاخوری
زمان طبخ: ۱۰ دقیقه برای ۴ نفر
طرز تهیه:
آرد سوخاری را در مخلوط کن بریزید و به آن روغن ، آبلیمو، ریحان ،سیر وشکر اضافه نمایید و برای ۲۰ ثانیه آنها رامخلوط نمایید تا نرم شوند. این سس را در قابلمه ی متوسطی بریزید و روی حرارت ملایم حدودا ۲ دقیقه هم بزنید. چربیهای اضافه ی مرغ را جدا کنید. آنها را روی سینی کباب پزی که کمی چرب کرده اید یا (ماهی تابه) بچینید. روی مرغها را با فرچه ی مخصوص روغن بمالید و با حرارت نسبتا زیاد هر طرف را به مدت ۵ دقیقه بپزید تا گوشت مرغ نرم شود. پس از آماده شدن ، آنها را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و روی آنهاسس لیمو وریحانی را که از قبل تهیه کرده بودید بریزید و در صورت تمایل با ریحان تازه تزئین کنید و سرو نمایید.
نکته:
1- می توان سس لیمو وریحان را از چند ساعت قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری نمود.
۲ - شما می توانید مرغ را بپزید سپس کباب ویا سرخ نمایید.