مواد لازم:

  • کره به دمای محیط رسیده - نصف پیمانه
  • شکر قهوه ای - نصف پیمانه
  • شیره قند یا شهد - ربع پیمانه
  • وانیل – یک هشتم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ کامل - ۲ عدد
  • شیر گرم – 1 پیمانه
  • آرد – 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر - یک و نیم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین - نصف قاشق چایخوری
  • سبوس - یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

در یک ظرف گود شیر گرم و سبوس را مخلوط کنید و کنار بگذارید. مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید. در ظرف دیگری کره و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم در آید. بعد شهد یا شیره را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

سپس تخم مرغ ها و وانیل را بریزید. دقت کنید. تخم مرغ را تک تک بیفزایید؛ طوری که یکی را بریزید هم بزنید و وقتی حل شد دومی را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا مایه یکدست و کرم مانند شود. سپس مخلوط سبوس و شیر را بریزید و در مرحله آخر مواد خشک را اضافه کنید و فقط در حدی که مخلوط شوند مواد را هم بزنید.

از مایه در حدی که دو سوم قالب پر شود در قالب های مافین بریزید و در فری که از یک ربع قبل گرم کرده اید با حرارت متوسط ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا شماره ۴ گازهای ۷ شماره ای به مدت ۱۴ دقیقه بپزید تا آماده شود.

نکته:

۱) می توانید به دلخواه یک پیمانه کشمش قرمز پلویی را با کمی آرد آغشته کنید و در آخر به مایه بیفزایید.

۲) مافین ها از جمله شیرینی های کوچک همانند کیک یزدی هستند که به همراه چای و شیر سرو می شوند.