مواد لازم برای 4 نفر:

  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز حلقه شده ۲ عدد
  • سیر خرد شده ۲ حبه
  • زنجفیل تازه و رنده شده ۵ سانتیمتر
  • فلفل دلمه ای، قرمز یا سبز بدون دانه ۲ عدد مکعبی خرد شده
  • پودر کاری قرمز ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی پخته مکعبی خرد شده ۲۲۵ گرم 
  • فلفل قرمز خرد شده 1 عدد
  • آب سبزیجات ۲ لیوان
  • گشنیز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

روغن را در تابه گرم کنید. پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را ۲ تا ۳ دقیقه در روغن تفت دهید و شعله را کم کنید. پودر کاری را به مخلوط اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر نیز آن را هم بزنید. سیب زمینی، فلفل دلمه ای، آب سبزیجات و نمک را نیز بیفزایید. دو تا سه دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، اجازه دهید مواد بپزند. در آخر، گشنیز را نیز بریزید و هم بزنید. این غذا برای کسانی که دیابت و چربی خون دارند، بسیار مفید است.