مواد لازم:

  • پیاز کوچک 1 عدد
  • سیر 1 حبه
  • کلم بروکلی ۲۵۰ گرم
  • گل کلم ۲۵۰ گرم
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۷۰۰ میلیلیتر
  • قرص عصاره مرغ ۲ عدد
  • نان تست 1 برش
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به دلخواه
  • شکر ا پنسه (مقداری که بین دو انگشت جا میشود)
  • فندق خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز و س یر را خرد کنید. کلم بروکلی و گل کلم را بشویید و به صورت گلهای کوچک دراورید. شاخه های هر دو کلم را نیز خرد کنید. کره را در قابلمه ای داغ کنید و پیاز و س یر را در آن تفت دهید. سپس کلم ها را به آن اضافه کنید و آنها را هم کمی تفت دهید. سپس ۷۰۰ میلی لیتر آب به آن اضافه کنید و قرص های عصاره مرغ را پودر کنید و به آن بیفزایید. اجازه دهید مواد ۱۵ دقیقه در قابلمه در بسته با حرارت ملایم بپزد. بعد از گذشت نیمی از مدت، یعنی ۷ یا ۸ دقیقه، مقداری یا نیمی از دسته های کلم را در بیاورید. نان تست را برش های مربع شکل کوچک بدهید. باقی کلم ها که در قابلمه کاملا پخته است را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.

خامه را به مواد پوره شده اضافه کنید و نمک، فلفل و شکر را به آن بیفزایید. بعد کلم هایی که زودتر از قابلمه درآورده بودید را دوباره به سوپ اضافه کنید. نان خرد شده و فندق ها را در ماهیتابهای بدون روغن سرخ کنید و هنگام سرو غذا روی سوپ بریزید. 

نکته: در صورت تمایل می توانید از آب مرغ خانگی به جای قرص عصاره مرغ استفاده کنید.