مواد لازم:

  • کره ۶۰ گرم
  • ران مرغ ۸ عدد
  • قارچ حلقه حلقه شده ۴۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۲ عدد
  • سیر له شده ۱ حبه
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ ۲ پیمانه
  • سرکه قرمز یک سوم پیمانه
  • رب گوجه فرنگی یک سوم پیمانه

زمان طبخ: ۴۵ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه:

۴۰ گرم از کره را در ماهی تابه بزرگی آب کنید. ران مرغ ها را در کف آن بچینید و آنها را حدودا ۴ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. گهگاهی بچرخانید تا همه ی اطرافشان قهوه ای شود. سپس رانها را از ماهی تابه در آورید و برای گرفتن روغن اضافی آنها را روی کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهید. قارچ ها را برای مدتی در روغن ماهی تابه تفت دهید تا خوب قهوه ای رنگ شوند و سپس آنها را هم از ماهی تابه خارج کنید.

بقیه کره را در ماهی تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. آرد را به مدت ۱ دقیقه در حالی که هم می زنید، به مواد اضافه کنید و آب مرغ را بیفزایید. سرکه و رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کرده و روی حرارت متوسط هم بزنید تا قل بزند.

مجددا رانها و قارچ را در ماهی تابه بچینید، حرارت را کم کنید. در ماهی تابه را بگذارید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. گهگاهی غذا را هم بزنید تا مرغها خوب نرم و پخته شود. در صورتی که آب غذا خیلی کشیده شد می توانید به آن مقداری آب مرغ یا سرکه بیفزایید. قبل از سرو کردن روی غذا نمک و فلفل بریزید و در صورت تمایل آن را با آویشن تازه تزئین کنید.

نکته:

۱- این غذا را می توانید از یک روز قبل تهیه کنید و در ظرف درداری در یخچال نگهداری نمایید.

۲- می توان به همراه این غذا از برنج ویا پوره ی سیب زمینی استفاده کرد.

۳- می توانید در صورت تمایل به جای ران از سینه استفاده کنید.