مواد لازم:
- کره ۶۰ گرم
- ران مرغ ۸ عدد
- قارچ حلقه حلقه شده ۴۰۰ گرم
- پیاز خرد شده ۲ عدد
- سیر له شده ۱ حبه
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- آب مرغ ۲ پیمانه
- سرکه قرمز یک سوم پیمانه
- رب گوجه فرنگی یک سوم پیمانه
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه برای ۴ نفر
طرز تهیه:
۴۰ گرم از کره را در ماهی تابه بزرگی آب کنید. ران مرغ ها را در کف آن بچینید و آنها را حدودا ۴ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. گهگاهی بچرخانید تا همه ی اطرافشان قهوه ای شود. سپس رانها را از ماهی تابه در آورید و برای گرفتن روغن اضافی آنها را روی کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهید. قارچ ها را برای مدتی در روغن ماهی تابه تفت دهید تا خوب قهوه ای رنگ شوند و سپس آنها را هم از ماهی تابه خارج کنید.
بقیه کره را در ماهی تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. آرد را به مدت ۱ دقیقه در حالی که هم می زنید، به مواد اضافه کنید و آب مرغ را بیفزایید. سرکه و رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کرده و روی حرارت متوسط هم بزنید تا قل بزند.
مجددا رانها و قارچ را در ماهی تابه بچینید، حرارت را کم کنید. در ماهی تابه را بگذارید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. گهگاهی غذا را هم بزنید تا مرغها خوب نرم و پخته شود. در صورتی که آب غذا خیلی کشیده شد می توانید به آن مقداری آب مرغ یا سرکه بیفزایید. قبل از سرو کردن روی غذا نمک و فلفل بریزید و در صورت تمایل آن را با آویشن تازه تزئین کنید.
نکته:
۱- این غذا را می توانید از یک روز قبل تهیه کنید و در ظرف درداری در یخچال نگهداری نمایید.
۲- می توان به همراه این غذا از برنج ویا پوره ی سیب زمینی استفاده کرد.
۳- می توانید در صورت تمایل به جای ران از سینه استفاده کنید.