مواد لازم برای خمیر:

آرد ۲۲۵ گرم

پودر کاکائو ۲۵ گرم

کره ۱۲۵ گرم

پودر قند ۲۵ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آب یخ ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای میان تارت:

تخم مرغ ۴ عدد

خامه ۱۵۰ میلی لیتر

شکر ۱۰۰ گرم

پوست لیموترش رنده شده ۵ عدد بزرگ

آب لیموترش بزرگ ۵ عدد

طرز تهیه خمیر:

ابتدا آرد و پودر کاکائو را داخل ظرفی الک کنید. کره را مکعبی خرد کنید و در آن بریزید. پودر قند را نیز اضافه کنید و مواد را با مالش ملایم سر انگشت پا با دستگاه غذاساز به شکل شنی در آورید. تخم مرغ و میزان لازم از آب یخ را اضافه کنید تا خمیر منسجمی که به دست نمی چسبد، به دست آید.

خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس با وردنه باز کنید و در قالب ۲۲ سانتیمتری تارت پهن کنید.

روی تارت را کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی بگذارید و روی آن نخود یا لوبیای خام بریزید و ۱۵ دقیقه در فری با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کاغذ آلومینیومی و نخود یا لوبیا را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر به پخت خمیر ادامه دهید. سپس خمیر را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. قالب را داخل یک سینی فر قرار دهید و مواد میانی را داخل آن بریزید و دوباره مواد را ۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۹۵ درجه سانتیگراد بپزید.

طرز تهیه مواد میانی:

تخم مرغ، خامه، شکر، پوست لیموترش رنده شده و آب لیموترش را با همزن دستی بزنید. این مایه آماده را داخل قالب تارت بریزید و بپزید. پس از آنکه تارت را از فر خارج کردید، بگذارید خنک شود و سپس روی آن را با شکلات رنده شده فراوان تزیین کنید.