مواد لازم:

کره ۳۰ گرم

تره فرنگی خرد شده ۱ عدد

مارچوبه کنسروی ۳۴۰ گرم

گوجه فرنگی خرد شده ۵ عدد

تخم مرغ ۵ عدد

خامه نصف پیمانه

زمان طبخ: ۳۵ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید و کف یک قالب مخصوص تارت را با قطر تقریبی ۲۳ سانتی متر چرب کنید.

کره را در قابلمه ای آب نمایید و تره فرنگی های خرد شده را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند، سپس جهت گرفتن روغن اضافه، آنها را روی کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهید.

مدتی گوجه فرنگی های خرد شده را هم در کره تفت دهید تا آب آنها کمی گرفته شود.

سپس آنها را در کاسه ای با تره فرنگی ها و مارچوبه هایی که آب آنها گرفته شده مخلوط نمایید و آنها را در کف قالب بریزید.

در ظرف دیگری تخم مرغ، خامه، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و روی سبزیجات در قالب بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.