مواد لازم:

  • کره نرم شده ۱۲۵ گرم
  • شکر ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • ارد ۱۵۰ گرم
  • وانیل ربع قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری سر صاف
  • بادام خلالی درشت خرد شده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

کره نرم شده را با دور کند همزن برقی بزنید. بعد شکر را بیفزایید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود و دانه شکر در کره حل شود. بعد تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ هم به خورد مواد برود. وانیل را حین هم زدن تخم مرغ به مایه اضافه کنید. آرد را همراه بکینگ پودر الک کنید و یکباره به مایه اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر شود. مراقب باشید خمیر به روغن نیفتد. ترجیحا با نوک انگشتان هم بزنید تا خمیر به دست آید.

از خمیر به میزان یک قاشق چایخوری بردارید و گلوله کنید و در بادام خرد شده بغلطانید و با فشار بین دو کف دست بادام را به خمیر بچسبانید. سپس بیسکویت ها را در یک سینی که از قبل چرب کرده اید با فاصله ۴ سانتیمتر از یکدیگر قرار دهید.

سینی را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند و بادامها برشته شوند. روی پنجره سیمی آنها را خنک کنید و در ظرف دلخواه بچینید.