مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- روغن به میزان لازم
- قارچ خرد شده ۲ پیمانه
- فلفل دلمه ای نگینی نصف پیمانه
- ادویه و فلفل به دلخواه
- نمک به دلخواه
- کنسرو نخودفرنگی نصف پیمانه پر
- کنسرو ذرت یک چهارم پیمانه
- پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
- نان همبرگر ۶ تا ۷ عدد
- پنیر گودا ۶ تا ۷ عدد
- تخم مرغ ۶ عدد
- پودر لیمو عمانی یک چهارم قاشق
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را با کمی روغن تفت دهید. دقت داشته باشید که گوشت را مرتب هم بزنید تا به هم نچسبد و سرخ شود. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، پودر لیمو عمانی یا سماق و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. ادویه ها و نمک را نیز بیفزایید و در آخر نخودفرنگی و ذرت را اضافه کنید. پنیر خامه ای را نیز مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
داخل نان های همبرگر را به صورت گرد در آورید و از مواد گوشتی درون آنها را پر کنید و یک ورقه پنیر گودا روی آن بگذارید و در آخر، تخم مرغ ها را نیمرو کنید و روی هر نان یک نیمرو بگذارید و با قارچ و پیازچه تزیین کنید. از سس سفید یا سس مایونز نیز در کنار غذا می توانید استفاده کنید. در صورت تمایل، می توانید از تخم مرغ استفاده نکنید و به صورت ساده آن را تزیین کنید. این غذا برای شام و میهمانی هایی مثل تولد، بسیار مناسب است.
عالی بود