مواد لازم برای ۲ نفر:

  • ژامبون مرغ یا گوشت ۲ ورقه
  • فلفل دلمه ای قرمز ربع فلفل
  • نخود فرنگی پخته یا کنسرو نخودفرنگی یک قاشق غذاخوری (۱۵ گرم)
  • سیب زمینی پخته ۵۰ گرم
  • روغن ۱ قاشق غذاخوری (۱۰ میلی لیتر)
  • تخم مرغ یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم (در صورت تمایل)
  • پره های گوجه فرنگی تعدادی برای سرو کردن

طرز تهیه:

ژامبون و فلفل دلمه ای را خرد کنید و آنها را با نخودفرنگی مخلوط کنید. سیب زمینی را نیز خرد کنید. روغن را در ماهیتابه نچسبی داغ کنید و سیب زمینی ها را ۵ دقیقه در آن سرخ کنید و بعد مخلوط فلفل دلمه ای را به آن بیفزایید و مواد را ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ، ۲ قاشق چایخوری (۱۰ میلی لیتر) آب و در صورت تمایل، کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را به شکلی روی مخلوط سیب زمینی بریزید که کاملا سطح مواد را به صورت یکسان بپوشانید.

مخلوط را ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی ک املت سفت و اطراف آن طلایی رنگ شود روی حرارت متوسط رو به ملایم بپزید. سپس کناره های آن را با قاشق چوبی از ماهیتابه جدا کنید و آن را به بشقابی منتقل کنید. به وسیله بشقاب املت را برگردانده و در ماهیتابه قرار دهید و طرف دیگر آن را نیز به مدت چند دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود. املت را به چهار قسمت برش بزنید و برشها را به طور مساوی در دو بشقاب قرار دهید و بگذارید کمی خنک شود. سپس غذاها را با پرههای گوجه فرنگی تزیین و سرو کنید.