مواد لازم برای ۲ نفر:

  • ماهی شیر یا ماهی تن یا ماهی سالمون - ۴۰۰ گرم
  • آب لیمو - ۳ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع یا روغن زیتون - ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس:

  • کره - ۲۵ گرم
  • آرد - ۲۵ گرم
  • شیر - ۱ پیمانه
  • شوید تازه و خرد شده - ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو - ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را برش استیکی (برشی که ضخامت ماهی در آن به اندازه حداقل یک و نیم سانتیمتر باشد) میزنیم و سپس آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و ماهی را ۳۰ دقیقه در آن می خوابانیم. بعد از این مدت، روغن مایع را به آن می افزاییم و اجازه میدهیم نیم ساعت دیگر مارینه (طعم دار) شود. ماهی را با کاغذ خشک کن خشک می کنیم. یک تابه چدنی را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا داغ شود و ماهی را با مقدار کمی روغن در تابه قرار میدهیم و اجازه میدهیم یک طرف آن کامل بپزد و سپس آن را بر می گردانیم تا روی دیگر نیز بپزد (هر طرف ۳ دقیقه).

طرز تهیه سس:

ابتدا در ظرفی لعابی کره را آب کرده و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. بعد شوید، آب لیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و وقتی سس کمی غلیظ شد از روی حرارت بر میداریم.

ماهی را با این سس و برش های لیموترش و سبزیجات سرو می کنیم.