مواد لازم برای ۲ نفر:
- ماهی شیر یا ماهی تن یا ماهی سالمون - ۴۰۰ گرم
- آب لیمو - ۳ قاشق سوپ خوری
- روغن مایع یا روغن زیتون - ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
مواد لازم برای سس:
- کره - ۲۵ گرم
- آرد - ۲۵ گرم
- شیر - ۱ پیمانه
- شوید تازه و خرد شده - ۲ قاشق سوپ خوری
- آب لیمو - ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا ماهی را برش استیکی (برشی که ضخامت ماهی در آن به اندازه حداقل یک و نیم سانتیمتر باشد) میزنیم و سپس آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و ماهی را ۳۰ دقیقه در آن می خوابانیم. بعد از این مدت، روغن مایع را به آن می افزاییم و اجازه میدهیم نیم ساعت دیگر مارینه (طعم دار) شود. ماهی را با کاغذ خشک کن خشک می کنیم. یک تابه چدنی را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا داغ شود و ماهی را با مقدار کمی روغن در تابه قرار میدهیم و اجازه میدهیم یک طرف آن کامل بپزد و سپس آن را بر می گردانیم تا روی دیگر نیز بپزد (هر طرف ۳ دقیقه).
طرز تهیه سس:
ابتدا در ظرفی لعابی کره را آب کرده و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. بعد شوید، آب لیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و وقتی سس کمی غلیظ شد از روی حرارت بر میداریم.
ماهی را با این سس و برش های لیموترش و سبزیجات سرو می کنیم.