مواد لازم کیک:

  • شکر 1 پیمانه
  • آرد ۲ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
  • جوش شیرین ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک ۱ قاشق مرباخوری
  • سس مایونز 1 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  •  وانیل ربعا قاشق مرباخوری

مواد لازم کرم کاکائویی برای رویه کیک:

  • پودر شکر یک و یک چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو دو سوم پیمانه
  • کرۂ به دمای محیط رسیده ۳ قاشق سوپخوری
  • خامه دو سوم پیمانه
  • وانیل نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی با مایونز:

در یک ظرف گود متوسط سس مایونز را همراه آب و وانیل با همزن دستی مخلوط کنید و هم بزنید. مواد خشک را نیز ۳ بار با یکدیگر الک کنید تا هوا دهی لازم صورت گیرد. یک قالب مستطیل به ابعاد ۱۲ در ۳۰ سانتیمتر را با روغن جامد آب کرده با قلمو چرب کنید و آردپاشی کنید.

مواد خشک را به مخلوط مایونز بیفزایید و دوباره با همزن دستی مخلوط کنید تامایۂ صاف و یکدستی به دست آید. مایه آماده شده را در قالب بریزید و سطح آن را با پالت صاف کنید تا در کل قالب یکنواخت باشد. کیک را در فری که از یک ربع قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا پف  کند.

برای اطمینان از پخت کامل باید زمانی که خلال دندان در مرکز کیک فرو کردید و بیرون اوردید از مایه کیک به خلال دندان نچسبیده باشد. وقتی کیک در قالب خنک شد، بعد از ۱۵ دقیقه آن را از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی کاملا خنک کنید. بعد کرم کاکائویی آماده شده را روی سطح کیک بریزید و یکنواخت آن را پهن کنید. سپس کیک را به قطعات دلخواه برش دهید و در ظرف مناسب بچینید.

طرز تهیه کرم ساده کاکائویی:

کره را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید و به تدریج پودر شکر و پودر کاکائو را اضافه کنید تا به خورد کره برود. بعد خامه را نیز بیفزایید تا مایه صاف و یکدستی به دست آید. در آخر کار وانا خالص را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در این مرحله کرم آماده مصرف است.