
مواد لازم برای تهیه کیک میوههای تابستانی:
-
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا): ۴ عدد
-
شکر (نرم و دانه ریز): ۱۲۰ گرم
-
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد گندم (الک شده): ۱۲۰ گرم
-
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- خامه: ۶۰۰ گرم
-
شیر کم چرب: به مقدار لازم
- میوههای تازه تابستانی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
- داخل ظرفی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً کم رنگ شود.
- سفیدههای تخم مرغ را در ظرفی دیگر ریخته و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را به مخلوط زردهها اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
- یک کاسه برداشته، آرد و بیکینگ پودر را الک و مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و با لیسک کاملا مخلوط کنید.
- کف قالب ۲۲ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید، مایه کیک را داخل قالبها ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند.
- بعد از این که کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای فر خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج و کاغذ را جدا کنید.
- کیک را از وسط به دو لایه مساوی برش دهید. خامه را در ظرفی ریخته و حدود ۱۰ دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را داخل قیف قنادی با سرماسوره ستاره سایز بزرگ بریزید.
- لایه اول کیک را با قلمو مخصوص آشپزی، با مقداری شیر مرطوب کنید. سپس خامه قنادی را به شکل دلخواه روی لایه اول فرم دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.
- روی کیک را مجدداً با مقداری شیر مرطوب کرده و روی کیک را با قیف قنادی خامه کشی کنید. کیک را با برشهای میوههای تابستانی تزیین کرده و قبل از سرو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. کیک را از یخچال بیرون آورده، برش بزنید و نوش جان کنید.
۹۷/۰۴/۲۴
۱
۰