مواد لازم:
- مرغ نصف یک مرغ کامل
- پیاز 1 عدد
- نمک و فلفل به دلخواه
- سس سفید ۱ پیمانه
- برنج آبکش شده نصف پیمانه
- آرد سفید ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۱ پیمانه
- ادویه به دلخواه
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و کمی آب بپزید به طوری که پس از پخته شدن دیگر آب نداشته باشد. آنگاه استخوان ها را جدا کرده و گوشت مرغ را با کمک غذاساز کاملا خرد کنید. بعد به ازای هر ۳ پیمانه مرغ پخته، یک پیمانه سس سفید اضافه کنید.
مرغ پخته شده را با برنج آبکش شده و سس سفید خوب مخلوط کنید و سپس به اندازه یک نارنگی از این مواد را برداشته، لوله کرده و ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ زده شده و در پایان در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده ایم، بغلتانید.
وقتی همه مواد به این ترتیب آماده شد، آنها را در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید.
کروکت را با انواع سبزیجات می توان تزیین کرد.