مواد لازم:

  • مرغ نصف یک مرغ کامل
  • پیاز 1 عدد
  • نمک و فلفل به دلخواه
  • سس سفید ۱ پیمانه
  • برنج آبکش شده نصف پیمانه
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۱ پیمانه
  • ادویه به دلخواه
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و کمی آب بپزید به طوری که پس از پخته شدن دیگر آب نداشته باشد. آنگاه استخوان ها را جدا کرده و گوشت مرغ را با کمک غذاساز کاملا خرد کنید. بعد به ازای هر ۳ پیمانه مرغ پخته، یک پیمانه سس سفید اضافه کنید.

مرغ پخته شده را با برنج آبکش شده و سس سفید خوب مخلوط کنید و سپس به اندازه یک نارنگی از این مواد را برداشته، لوله کرده و ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ زده شده و در پایان در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده ایم، بغلتانید.

وقتی همه مواد به این ترتیب آماده شد، آنها را در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید.

کروکت را با انواع سبزیجات می توان تزیین کرد.