مواد لازم:

  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ حلقه حلقه شده ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • سیب زمینی کوچک ۵۰۰ گرم
  • کلم بروکلی ۲۵۰ گرم
  • هویج بزرگ حلقه شده ۴عدد
  • گوجه فرنگی ۴۲۵ گرم
  • پودر کاری ۳ قاشق چایخوری
  • شیرنارگیل ۲ پیمانه

زمان طبخ: ۴۵۰ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه:

روغن را در قابلمه ای حرارت دهید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. سپس سیب زمینی ها را به ۴ قسمت برش زده و به همراه هویج، گوجه فرنگی های خرد شده و پودر کاری در قابلمه بریزید. آنها را کمی هم بزنید و شیر نارگیل را اضافه نمایید و با هم بجوشانید. حرارت را کم کنید و بدون گذاشتن در ظرف بگذارید تا سبزیجات بپزند و آب آنها تا حدی کشیده شود. پس از ۱۵ دقیقه قارچهای حلقه حلقه شده را برای ۵ دقیقه با این مواد بپزید تا همه سبزیجات نرم شوند.

نکته:

این غذا را می توانید از یک روز قبل تهیه کرده و در ظرف در بسته ای دریخچال نگهداری کنید.