خیلی ها فکر می کنند سالاد پاستا راحت ترین و سریع ترین غذایی است که می شود به عنوان ناهار یا شام آماده کرد. در حالی که بعضی از سالادها حتی بیشتر از بعضی غذاهای سنتی وقت و کار می برد ولی به زحمتش می ارزد.
مواد لازم برای ۵ نفر:
- ۱۲۰ گرم پاستای فرم دار
- ۵۰۰ گرم فیله مرغ
- یک و نیم پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده)
- ۱ عدد پیاز قرمز بزرگ (ریز خردشود)
- ۱ عدد انبه متوسط
- ۱ عدد آووکادو متوسط
- سه چهارم پیمانه فلفل دلمه ای زرد (ریز شود)
- سه چهارم پیمانه فلفل دلمه ای قرمز (ریز شود)
مواد لازم برای سس:
- ربع پیمانه آبلیموی تازه
- ربع پیمانه جعفری یا هر سبزی دیگر (خردشده)
- ۱ ق س روغن زیتون
- ۱ ق س شکر
- نصف ق چ نمک
- نصف ق چ پودر سیر
- نصف ق چ پودر زیره سبز
- مقداری فلفل سیاه
طرز تهیه:
مرغ را با فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید. حالا مرغ را روی کباب پز، گریل کنید. بعد از پخت کامل مرغ آن را به قطعه های یکی دو سانتی متری برش بزنید.
پاستا را به روش معمول در آب جوش بریزید و بعد از پخت آبکش کنید.
مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. روغن زیتون، آب لیمو، برگ های خردشده جعفری، شکر، کمی نمک، پودر سیر و زیره سبز و مقداری فلفل را در مخلوط کن ریخته و حدود سی ثانیه هم بزنید.
در یک کاسه بزرگ پاستا را بریزید، سس را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مزه دار شود. مرغ را هم بیفزایید و مواد خوب مخلوط کنید.
انبه و آووکادو را پوست بکنید، هسته آنها را جدا کنید و گوشتشان را به اندازه های حدود یکی دو سانتی برش بزنید. فلفل دلمه ای رنگی، پیاز و میوه ها را هم به کاسه سالاد اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن گوجه های گیلاسی نصف شده است که به مواد سالاد اضافه شود. سالاد را با برش های لیمو تزئین و سرو کنید.