مواد لازم برای ۴ نفر:

  • برنج ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1عدد
  • خردل 1 قاشق چایخوری
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • کلم قمری متوسط ۶ تا ۷ عدد
  • سوپ قرمز(پودر آماده سوپ گوجه فرنگی) 1 بسته
  • پنیر موتزارلا 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

پیازها را نگینی می کنیم. گوشت چرخکرده، آرد سوخاری، پیاز، تخم مرغ، خردل و دو قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعد از این مواد ۲۰ عدد کوفته کوچک درست می کنیم.

روغن را درون تابه داغ می کنیم و کوفته ها را ۱۵ دقیقه در آن تفت میدهیم و گرم نگه میداریم. کلم قمری را پوست می کنیم و به صورت باریک و بلند  خرد می کنیم. سپس کلم ها را در آب جوش 15 تا 20 دقیقه می پزیم.

برنج را طبق معمول به شکل کته می پزیم. سپس آن را درون یک کاسه کوچک ریخته و با دست فشار می دهیم. بعد کاسه را درون بشقاب بر می گردانیم. پودر سوپ را با ۴۰۰ میلی لیتر آب جوش مخلوط می کنیم و ۳ دقیقه با حرارت زیاد می جوشانیم و پنیر موتزارلا را به آن می افزاییم

کوفته ها را درون بشقاب، کنار برنج می چینیم و کلم ها را نیز کنار آن می گذاریم و سس سوپ را روی آن می ریزیم.