مواد لازم برای ۱۸ عدد:
- ماست خامه ای ۳۰۰ میلی لیتر
- سس خردل فرانسوی ۲ قاشق چایخوری
- میگو ۴۵۰ گرم
- کرفس ۳ تا ۴ شاخه
- پیازچه تازه و ریز خرد شده ۱ قاشق چایخوری
- آب، نمک و سرکه به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا ماست را با همزن آنقدر بزنید تا غلیظ شود. پوست میگو را بکنید. در قسمت پشت میگو یک برش نازک ایجاد کنید تا به راحتی بتوانید پوست آن را خارج کنید.
سپس با کمی آب، نمک و سرکه به مدت دو سه دقیقه آبپز کنید؛ دقت کنید تا سفت نشود. پس از خنک شدن میگوها، آنها را متناسب با بزرگی و کوچکی شان به دو سه تکه تقسیم کنید. کرفسها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت اریب برش دهید و به اندازه های ۵ سانتیمتر و نخهای روی کرفس ها را بگیرید که در صاف ایستادن کرفس ها نیز مؤثر است.
با کمک یک قاشق چایخوری از ماست زده شده مخلوط با سس خردل و پیازچه روی کرفس ها قرار دهید و روی هر تکه یک قطعه از میگوی پخته شده بگذارید. سپس با حلقه های ریز شده از پیازچه ها تزیین کنید.